Accountmanager opleiding

2 min read

Lijkt het jou wat om accountmanager te worden? Kijk dan eens naar een accountmanager opleiding. Bijvoorbeeld bij Fabius. Deze MBO opleiding tot accountmanager is goed te combineren met je huidige dagelijkse leven. Je hoeft voor de accountmanager opleiding bij Fabius namelijk maar één dag per week naar de klas. Eens per week heb je drie uurtjes les en zo haal je binnen 45 weken je diploma voor de accountmanager opleiding. Omdat je maar één les per week hebt, kun je bijvoorbeeld blijven werken of voor de familie zorgen. Wel moet je voldoende tijd hebben om ook je huiswerk te maken naast die ene les.

De lessen

Een les duurt drie uur en begint om 9 uur in de ochtend of om 19 uur in de avond. Het voordeel van één les per week is de persoonlijke begeleiding en het behoud van motivatie. Er zijn bijvoorbeeld opleidingen die je geheel zelfstandig kunt volgen, maar dit vereist veel motivatie en discipline. Door iedere week een les te volgen, blijf je bij in je opleiding. Op welke dag je de lessen kunt volgen, hangt af van waar je de accountmanager opleiding volgt. Fabius heeft namelijk meer dan 50 leslocaties verspreid over het land.

De opleiding

De eerste dertig weken van de accountmanager opleiding volg je eigenlijk de opleiding administratief medewerker. Hierna volgen nog 15 weken waarin je meer gericht de accountmanager opleiding volgt. Aan het eind van de 45 weken heb je dan twee diploma’s als je alle examens naar voldoening behaalt. Je betaalt voor de lessen en het lesmateriaal, maar het examen zit niet bij de prijs inbegrepen. Kijk op deze pagina voor alle informatie over de accountmanager opleiding van Fabius.