Elektrisch roken met de producten van Damphuis

1 min read
DAMPHUIS_LOGO

Wil je graag afkomen van het roken van normale tabak sigaretten? Dan is elektrisch roken een uitstekend alternatief. In de volksmond wordt elektrisch roken daarom ook wel dampen genoemd. Bij het roken van een e sigaret zet de gloeispiraal in de e sigaret de e-vloeistof om in damp. Aan deze e-vloeistof kan nicotine toegevoegd zijn om zo dezelfde kick te krijgen als met het roken van een normale tabaks sigaret. 

De experts van Damphuis 

Damphuis is al jaren het meest vertrouwde adres voor hoogwaardige kwaliteits e sigaret producten. In de loop van deze jaren hebben zij erg veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van elektrisch roken en bieden inmiddels een zeer ruim assortiment aan met uitsluitend kwaliteitsproducten. In het assortiment van Damphuis zijn onder andere artikel te vinden van de merken: Dekang Europe, , Millers Juice, LiQua, Halo,Aramax Stoom Tovenaar en Vavo. Aan deze e liquids kan nicotine toegevoegd zijn met de sterkte  0, 3, 6, 12, of zelfs 18mg.

Een zeer snelle levering en persoonlijk advies op maat 

Damphuis biedt een zeer ruime assortiment aan waardoor je altijd de producten vindt waar jij naar op zoek bent voor elektrisch roken. Als je besluit om over te gaan tot een aankoop zal deze erg snel worden geleverd. Als je behoefte hebt aan persoonlijk advies op maat kun je gemakkelijk een afspraak inplannen voor een telefonisch gesprek. Tijdens dit gesprek zul je door een van de expert van het bedrijf uitgebreid worden geholpen met het vinden van de juiste artikelen.