Gebruik een zweepje om je seksleven spannender te maken

2 min read
zweepje

BDSM is hartstikke hip dankzij films als Fifty Shades of Grey. Wil jij het ook een keer proberen maar wil je klein beginnen, voor het geval je er niets aan vindt? Dan kun je een zweepje kopen en daarmee starten. Het is relatief onschuldig en toch erg spannend om samen te gebruiken. 

zweepje

Een zweepje kopen

Sommige mensen vinden het nog altijd hartstikke gênant om een winkel in te gaan waar seksspeeltjes worden verkocht. Hoewel het tegenwoordig echt niet zo uniek meer is om zo’n winkel in te gaan blijft dat gevoel bij veel mensen toch knagen. Het is echter niets om je voor te schamen. Sterker nog: de gemeenschap van mensen die dit soort dingen leuk vinden is heel begripvol en accepterend.

Online kan ook

Vind je het toch nog een beetje eng om een winkel in te lopen en om een zweepje te vragen? Geen probleem. Er is nog een andere optie. Je kunt namelijk ook seksspeeltjes online bestellen. Dan worden ze gewoon naar je deur geleverd en hoef je helemaal geen winkel in. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je onderweg mensen tegenkomt die je kent en uit moet leggen waarom je een tasje van een seksshop bij je draagt. Online bestellen is prettig voor mensen die net beginnen.

zweepje

Welk zweepje?

Een leren zweepje is het meest populair. Dit voelt niet alleen lekker maar ziet er ook erg spannend uit. Een zwart leren zweepje is bovendien relatief betaalbaar en dus goed voor iedereen die nog niet weet of ze dit wel leuk gaan vinden.