Hip geboortekaartje, je vindt het hier

1 min read

Hip geboortekaartje, dit is waar ik naar op zoek was toen ik zwanger was van onze mooie dochter. Toen ik wist dat het een meisje werd, ben ik diezelfde dag nog op zoek gegaan naar dat ene perfecte kaartje. Al snel kwam ik terecht op de website, kissgeboortekaartjes.nl. Hier trof ik een zeer ruime keuze aan wat het vinden van de juiste nog wel even moeilijk maakte. Uiteindelijk heb ik drie voorbeelden gevonden waar ik nog even een nachtje over heb geslapen voordat ik een echte keuze heb gemaakt.

Hip geboortekaartje

Hip geboortekaartje meteen goed

Een hip geboortekaartje die ik had gevonden heb ik in een proefafdruk besteld. Deze heb ik als verrassing aan mijn man gegeven ten hij thuis kwam van zijn werk. Ik heb het namelijk voor hem nog even geheim gehouden wat het geslacht is van onze baby, omdat hij er die dag niet bij kon zijn. Mijn man was er helemaal stil van en heeft zelfs even staan dansen. Dit bijzonder moment maakte het voor mij zeker dat ik de juiste beslissing had gemaakt. De kaart is erg mooi en stevig. De kleuren zijn ook erg mooi en het kaartje straalt!

Kortom, neem zelf maar eens een kijkje op de website.

More Stories