Meditatie brengt een helende werking

Meditatie brengt een helende werking

Meditatie brengt zoveel goeds met zich mee dat het telkens weer een leuke bezigheid blijft is mijn mening. Pas wanneer je hier zelf mee aan de slag gaat, dan zal je pas merken waarom zoveel mensen hierbij zweren. Want het zorgt voor een helende werking als je bijvoorbeeld niet lekker in je vel zit of gespannen bent. Dat is ook niet zo heel gek in ons drukke bestaan waar elke dag weer van alles moet. Daarom wil ik de lezer van dit blog eens laten kennis maken met de website, nl.tm.org.

Meditatie

Meditatie is waar ik meer van wil leren

Wanneer je je eenmaal verdiept in de meditatie dan zal je merken dat wanneer je voelt dat dit je goed doet. Je meer wilt ontdekken hierover. Want je wil dit gevoel natuurlijk wel zo houden of misschien wel verbeteren. Daarom wens ik je bij deze vast veel succes en ook plezier want het is ook erf prettig om te doen. Ontwaak herboren uit je innerlijke balans.

Zelf heeft dit mij erg veranderd als mens. Ik ben een stuk relaxter en mijn omgeving merkt dit ook. Er zijn ook al een aantal mensen in mijn vriendenkring aan de slag gegaan met het leren van mediteren.

Reageren is niet mogelijk.