Meld je aan als burgerhulpverlener bij G4S

1 min read

Meld je aan als burgerhulpverlener, dat kun je doen bij het bedrijf G4S

Meld je aan als burgerhulpverlener kun je doen, maar dan is het wel handig als je weet hoe burgerhulpverlener werkt. Hier een stappenplan:

Stap 1  Je ontvangt na afloop van de door jou gevolgde G4S reanimatie training een reanimatie certificaat en je meld je via www.hartstichting.nl aan bij een oproepsysteem in jouw buurt.
Stap 2  Iemand belt 112 en jij krijgt een oproep
Stap 3  De persoon die een oproep krijgt gaat naar het slachtoffer toe.
Stap 4  Samen met andere burgerhulpverleners start je met reanimeren en sluit je een AED aan
Stap 5  Je gaat door met reanimeren tot de ambulance arriveert en het personeel de reanimatie overneemt
Meld je aan als burgerhulpverlener en help andere mensen als zij in levensgevaar zijn! Iedereen die kan reanimeren kan zich aanmelden als burgerhulpverlener. Je moet alleen 18 zijn.

Mijn ervaring

Ik wilde graag meld je aan als burgerhulpverlener realiseren voor mezelf. Hierdoor kan je hulp verlenen in je buurt en voor familie. Ik wil dit puur ook voor mezelf. Ik ben benieuwd wat er allemaal bij komt kijken en daarom ben ik mezelf gaan verdiepen. Op de site van G4S heb ik dit kunnen realiseren en daar ben ik erg blij mee! Nu hoop ik dat ik levens kan redden van mensen, voor als er een keer iets gebeurt. Uiteraard hoop ik dat ik geen meldingen krijg, want dat betekend dat er niks ergs aan de hand is.