Nederlands Oekraïens vertalen is een bedrijf met uitstekende service!

1 min read

Dankzij Nederlands Oekraïens vertalen hebben ik en mijn klant een onbezorgde dag gehad!

Ik heb gister een afspraak gehad met een Oekraïense klant van mij. Hij belde mij een aantal dagen geleden op dat hij naar Nederland zou komen. Hij stelde voor om samen uit eten te gaan. Hij had al een restaurant op het oog en ik hoefde alleen maar een tolk te regelen en tijd vrij te houden. De rest zou hij regelen. In eerste instantie vond ik het niks want ik heb graag controle maar ik moest me nu maar eens aanpassen en gewoon de situatie ondergaan. Ik heb Nederlands Oekraïens vertalen opgebeld en bij hun een tolk ingehuurd. Die dag was de tolk op tijd bij mij en een klein kwartiertje later kwam mijn klant mij ophalen in een luxe limousine dit was luxer als ik had verwacht. In de limousine zijn we naar het restaurant gebracht. Hier hebben we heerlijk gegeten en dankzij de tolk van Nederlands Oekraïens hebben we goede gesprekken gevoerd en elkaar goed leren kennen. Ik ben zeer tevreden over de tolk van Nederlands Oekraïens. De volgende keer dat hij naar Nederlands komt weet ik dat ik bij Nederlands Oekraïens moet zijn!