NEN 3140 vakbekwaam persoon cursus bij PTC Opleidingen

1 min read
NEN 3140 vakbekwaam persoon cursus

Een NEN 3140 vakbekwaam persoon cursus is verplicht wanneer er veel met elektra wordt gewerkt. Voor deze en meer cursussen kun je terecht bij PTC Opleidingen. Zij hebben veiligheid hoog in het vaandel staan en verzorgen cursussen op locatie. Ook kun je natuurlijk kiezen voor een individuele cursus.

NEN 3140 vakbekwaam persoon cursusNEN 3140 vakbekwaam persoon cursus

Als ondernemer in de elektrobranche doe ik natuurlijk alles om de veiligheid op de werkvloer te waarborgen. De NEN 3140 vakbekwaam persoon cursus is hier een belangrijk onderdeel van. Ik zorg er altijd voor dat iedere werknemer gecertificeerd is als Vakbekwaam Persoon. Zo weten ze precies wat de veiligheidsrisico’s zijn en natuurlijk ook hoe ze deze kunnen vermijden. Ik ben wat dat betreft heel blij met de dienstverlening van PTC Opleidingen. Ik heb al meerdere keren een ervaren instructeur op bezoek gehad die de cursus voor een groepje geeft. Hierdoor kan iedereen al binnen één dag het certificaat behalen.

Het voordeel van de cursussen van PTC Opleidingen, is dat ze deze voor groepen verzorgen. Hoe meer deelnemers je hebt, hoe voordeliger de cursus wordt. Neem dus zeker eens een kijkje op hun website. Hier lees je meer informatie over de NEN 3140 vakbekwaam persoon cursus, prijzen en locaties.