Uitvaartbegeleiding voor een onvergetelijke uitvaart

2 min read

Een afscheid van een dierbare dient waardig te zijn. Daarom is uitvaartbegeleiding via uitvaartverzorging Hengelo een goede en juiste keuze. Bij een overlijden komt veel kijken. Er moet veel worden geregeld en hulp is zeker welkom in moeilijke tijden. Uitvaartverzorging Hengelo kan helpen bij praktische zaken als het regelen van de begrafenis of crematie, maar helpt ook bij rouwverwerking. Uitvaartbegeleiding Hengelo luistert aandacht en zorgt samen met jullie voor een mooi en bijzonder afscheid van de dierbare. Zo kan er inspiratie op worden gedaan voor een locatie voor de uitvaart en de vormgeving voor de uitvaart zodat de dierbare in ieders hart een mooi plekje krijgt ter herinnering.

Waardevolle herinneringen

Bij uitvaartverzorging Hengelo staan jullie centraal en de overleden persoon. De overleden persoon had vast nog bepaalde wensen en dromen. Dit kan bij de uitvaart waar worden gemaakt. Misschien hielt de overleden persoon wel van reizen en maken alle nabestaanden een mooie reis ter ere van deze persoon. Ook op de begrafenis kan de persoon worden herinnert door diens favoriete nummers te draaien of om een stukje van de persoon te laten opleven zoals een biografisch film, versiering van zijn favoriete voetbal elftal, herinneringen aan vroegere tijden etc. Je kunt een begrafenis dus creatief vormgeven zodat het een vrolijkere herinnering wordt in plaats van een sombere. Het leven vieren en herdenken is fijner dan rouwen om de dood. Uitvaartverzorging Hengelo kan helpen bij het indelen en organiseren van de uitvaart.

Dingen regelen en gesprekken voeren

Uitvaartverzorging Hengelo kan praten met jullie als nabestaanden. Na de uitvaart kun je ook hulp inschakelen. Er kan worden gepraat over gevoelens, verdriet en hoe er wordt terug gekeken op de uitvaart. Ook kan de begeleidster jullie helpen met praktische en financiële zaken rondom de overleden persoon. Verder kan hulp worden geboden voor het aanschaffen van de kist, grafsteen en kunnen diverse rouwkaarten worden gemaakt en verstuurd. Je kunt altijd informatie opvragen tijdens het vrijblijvende inloopspreekuur.