Vind een goede tandarts

Vind een goede tandarts

Ben je op zoek naar een fijne tandarts Eindhoven? Dan leert een kijkje op internet dat er veel tandartspraktijken zijn maar dat een keuze maken niet altijd even gemakkelijk is. Lees daarom eerst van meerdere praktijken de informatie goed door zodat je bij een tandarts terecht komt die goed bij je past. 

Kennismaken met de praktijk en mensen

Veel mensen zijn niet bepaald dol op een bezoek aan de tandarts of zijn er zelfs bang voor. Bij PC2 Tandartsen wordt er daarom naar gestreefd om je zo veel mogelijk op je gemak te stellen en de behandeling snel maar goed uit te voeren. Als je interesse hebt om patiënt bij deze praktijk te worden kun je je aanmelden en wordt er binnen een week een afspraak gemaakt om kennis te maken. 

Altijd bij dezelfde tandarts of assistent

De praktijk werkt met verschillende tandartsen, assistenten en ander gespecialiseerd personeel zodat je er voor verschillende behandelingen terecht kunt. Heb je eenmaal een tandarts en assistent gevonden die je bevallen dan kun je dit ook aangeven zodat je bij een volgende behandeling weer bij dezelfde terecht kunt. 

Kleine en grote behandelingen

Als je voor een kleine behandeling naar de tandarts gaat wordt deze zo snel mogelijk ingepland zodat je er niet zo lang tegen aan hoeft te hikken. Kom je voor een grotere ingreep dan wordt er precies uitgelegd wat er aan de hand is en wat de behandeling inhoudt. Ook wordt er voor je bekeken wat de kosten van een dergelijke behandeling zijn zodat je precies weet waar je aan toe bent. Mocht je bijvoorbeeld niet voldoende verzekerd zijn voor een bepaalde handeling dan kun je beslissen deze niet te laten uitvoeren of je laten bijverzekeren om het op een later tijdstip alsnog te laten doen. 

Reageren is niet mogelijk.