Zeer veel vluchten vertraagd op Schiphol

Zeer veel vluchten vertraagd op Schiphol

We gingen op het internet op zoek naar een bedrijf die ons kon helpen met het verkrijgen van een vergoeding voor de vertraging die onze vlucht had opgelopen. Vier dagen geleden waren er namelijk zeer veel vluchten vertraagd op Schiphol waardoor onze vlucht meer dan 3 uur vertraging had opgelopen.

Met familie op reis

Het leek onze familie een erg leuk idee om met z’n allen op vakantie te gaan. Toen we eenmaal op Schiphol waren zagen we dat er zeer veel vluchten vertraagd op Schiphol waren. We hebben vervolgens meer dan drie uur moeten wachten voordat ons vliegtuig eindelijk kon vertrekken. We gingen daarom ook op het internet op zoek naar een bedrijf die ons kon helpen bij het verkrijgen van een vergoeding.

Website van Airline-Refund

Toen we op het internet op zoek gingen kregen we erg veel zoekresultaten van bedrijven die hier hulp voor aanbieden. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we terecht op de website van Airline-Refund. De informatie die op de website stond vermeld sprak ons super erg aan. We besloten om contact met het bedrijf op te nemen en we werden erg vriendelijk en snel geholpen. We kregen vervolgens  erg snelle een vergoeding voor de opgelopen vertraging.

Reageren is niet mogelijk.